Priser

Vi erbjuder vi en unik garanti för att bevisa att hypnos fungerar:
Vi är så säkra på att alla personer som vill och följer våra instruktioner, kan uppleva hypnos i någon form, så att vi erbjuder en unik garanti på din första session med oss.
Så skulle det mot förmodan vara så att du av någon anledning inte kommer att uppleva att hypnotisören fått kontakt med ditt undermedvetna sinne genom tex det vi kallar ”hypnotiskt fenomen” och inte heller känner dig det minsta bättre än när du kom, så säg till oss innan första sessionen är slut, så får du pengarna tillbaka.
Ett hypnotiskt fenomen kan tex vara att man på uppmaning från hypnotisören automatiskt upplever en noterbar ökad tyngd i en arm eller att händerna dras emot varandra, ect.

Du behöver dock vara medveten om att ingen kan tvinga dig till att göra något, inte ens med hypnos för hypnos är inte mind-control som på vissa filmer, du har alltid en sorts veto rätt att välja, men eftersom du sökt oss för att få hjälp så kommer det att fungera för vi har samma mål, att lösa din utmaning tillsammans.

Hypnosterapi fungerar för i princip alla människor som har en normal förmåga att fokusera sin uppmärksamhet en stund, så länge som man som klient har bestämt sig för att vilja göra en förändring inom dig och är öppen för att prova på hypnos.
Man behöver inte innan vara övertygad om att hypnos fungerar, bara man inte har inställningen att de inte funkar. Är man bara öppen för möjligheten och har önskemålet att de fungerar så har du de allra bästa förutsättningarna för att det också kommer fungera även för dig!
Vi kan dock inte lova att alla problem går att lösa eller hur lång tid det tar, eftersom varje människa är unik, men vi lovar en kontakt med ditt undermedvetna.

Priser

En session

1’950kr

Ink moms
PAKET: två sessioner

3’700kr

Ink moms
PAKET: Tre sessioner

5’250kr

Ink moms
PAKET: fem sessioner

8’490kr

Ink moms
Coaching program 6mån

34’950kr

Ink moms
paket: Sluta röka – med garanti

8’750kr

Ink moms

Första sessionen är normalt 90-120min. För barn är den max 60min eller så länge det lämpligt för barnet.
En session är normalt mellan 60-90minuter, men vi fokuserar på resultatet, inte på tiden det tar.

Hur många sessioner som behövs är individuellt, men på bara 3-5 sessioner har de flesta uppnått sitt mål.

Information om programmet ”Sluta röka med garanti”:
När du har bestämt dig för att verkligen sluta röka så kommer detta vara programmet som innehåller den mentala hjälpen som du behöver om du inte lyckats på egen hand tidigare.
Så länge du åtar dig att följa de instruktioner du får och gör de enkla övningar du får med dig hem, så erbjuder vi en garanti där du utan kostnad får boka extra sessioner, om du skulle behöva det, inom sex månader från första besöket för att sluta röka.

Alla priser är inklusive 25% moms.