Välkommen att besöka oss på Harmoni Expo i Solna 6-7/4 2024.

Vi kommer hålla flera föreläsningar om hypnos och ge möjlighet att själv uppleva kraften i hypnos.

Lördag 14:00 – Rum 12 (Över läktaren)
Har du funderat på vad hypnos är, vad det kan användas till eller om det verkligen fungerar?
Vi kommer visa hur kraftfullt det kan vara för personlig utveckling och som terapiform
De som vill kommer under seminariet få pröva på hur snabbt man kan påverka sitt undermedvetna sinne och sin kropp. Daniel Olsson är utbildad i USA och hjälper barn och vuxna med hypnosterapi på företaget MyMind.

Söndag 11:00 – Rum 9
Hypnosterapi – Snabb hjälp även för barn och unga
Under seminariet berättar Daniel Olsson om hur hypnosterapi kan hjälpa även barn och unga att snabbt må bättre. Det kan vara värdefullt vid bland annat rädslor, låg självkänsla, fobier, spruträdsla, sömnbesvär, oönskade känslor mm Är bara barnet själv motiverat till förändring så kan detta vara en snabb väg till en bättre livskvalité. Daniel är utbildad i USA inom hypnos för barn.

Söndag 16:15 – Stora scen
Hypnos – Fejk eller Magi?
Är det möjligt att på ett par minuter ändra något som mentalt hindrat dig hela livet? Är det möjligt att uppleva det undermedvetnas magiska kraft genom att t.ex. inte ens kunna släppa en penna du håller i din hand? Som likväl skulle kunna vara ett problem du inte kan släppa mentalt? Det kommer demonstreras under föreläsningen. Daniel Olsson är utbildad i USA och arbetar med hypnosterapi på MyMind

Vi ansöker om tillstånd från socialstyrelsen för att utföra offentlig hypnos. För att deltaga behöver du vara över 18år och alla deltagare har rätt att när som helst avbryta sitt deltagande. Offentliga hypnosdemonstrationer som denna kallar socialstyrelsen för underhållningshypnos fast vi anser att det har ett mycket större värde än bara för underhållning att få bevis för att man har ett kraftfullt undermedvetet sinne som kommer demonstreras.Välkommen!